Elérhetőségek

9700 Szombathely,
Csaba u. 13-4.
Mobil:
+36703892928
E-mail:
info@metex05.hu

Bemutatkozás

A METEX ’05 Kereskedelmi- és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság jelenlegi formájában 2005-ben alakult abból a célból, hogy a vásárlók által már megismert METEX Bt. kereteiből kilépve, a kialakult nagykereskedelmi kört kibővítve, szélesebb árukínálattal, gyorsabb és pontosabb kiszolgálással tudjon vevői rendelkezésére állni.

Az alapítás célja az volt, hogy az országban működő termelő- és szolgáltató, kis- és nagyvállalatokat ellássuk magas minőségű megmunkáló szerszámokkal, termelő eszközökkel, ipari segédanyagokkal, munkavédelmi eszközökkel, ESD termékekkel, rezsianyagokkal.

A kezdetektől arra törekedtünk, hogy partnereink igényeit minél szélesebb körben és maximális rugalmassággal elégítsük ki.

Évről-évre bővítjük kínálatunkat, foglalkozunk pneumatika, hidraulika és bármilyen egyedi gépalkatrész beszerzésével, legyártásával. Továbbá vállaljuk sajtoló, fröccsöntő, textilipari, vasútépítési, mezőgazdasági, élelmiszeripari, építőipari gépek pótalkatrész beszerzését vagy legyártását. Elégedett partnereink száma folyamatosan növekszik, így válhattunk térségünk egyik meghatározó műszaki nagykereskedelmi vállalkozásává.

Cégünk 100%-ban magyar tulajdonú társaság.

KÉRJE ÁRAJÁNLATUNKAT A TERMÉKEK VAGY AZ ELÉRHETŐSÉGEK MENÜPONTOKBAN!

- Magyar